Λογισμικό ενάντια στους ιούς

Συγκεκριμένα, το σύγχρονο λογισμικό προστασίας από ιούς μπορεί να προστατεύσει τους χρήστες από: κακόβουλα αντικείμενα βοηθητικού προγράμματος περιήγησης (BHOs), αεροπειρατές περιήγησης, ransomware, keyloggers, backdoors, rootkits, trojan horse, worms, κακόβουλα LSPs, dialers, fraudtools, adware και spyware.

Αξιόπιστο υλικό

Οι διακομιστές μας έχουν κατασκευαστεί ειδικά για το υψηλότερο βάρος ενός ιστότοπου, το λογισμικό μας έχει προγραμματιστεί να εξυπηρετεί αρχεία που ελαχιστοποιούνται προκειμένου να εξοικονομήσουν εύρος ζώνης και χρόνο. Έχουμε ένα ειδικά σχεδιασμένο δίκτυο που ονομάζεται CDN, αυτό το λογισμικό επιταχύνει επίσης απίστευτα τον ιστότοπό σας.

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων μας περιλαμβάνουν απεριόριστο εύρος ζώνης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον αριθμό των επισκεπτών που θα επισκεφθούν τον ιστότοπό σας σήμερα, αύριο ή στο μέλλον. Σκεφτείτε ως δώρο, αγοράζοντας υπηρεσίες από εμάς.

Διαμόρφωση του διακομιστή σας

Επεξεργαστής

Κάθε πυρήνας περιλαμβάνει στο ελάχιστο 3.50 GHz vCore δύναμη

Μνήμη

Συμπεριλαμβάνεται η έξτρα μνήμη / ανταλλαγής vm

Αποθήκευση

Οι δίσκοι μας είναι NVMe τύπου σε μεγάλες ταχύτητες.

Περιλαμβάνεται απεριόριστο εύρος ζώνης ανά μήνα, σε καλόδιο ταχύτητας 1 Gb/s

Εκτιμωμενες τιμες
/mo
Πληρώστε μηνιαία
12 μήνες Έκπτωση 25%
ΑΓΟΡΑ

Έχουμε ένα σύστημα με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του ιστότοπού σας, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί μπορείτε να τα επαναφέρετε αμέσως.

Έχουμε το καλύτερο υλικό για τη δουλειά φιλοξενίας ιστοσελίδων, οι ιστότοποί σας εγγυώνται τη λειτουργία τους σε υψηλές ταχύτητες με υψηλή ασφάλεια.

Τα πακέτα φιλοξενίας μας εγγυώνται 99,99% χρόνο λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων ενημερώσεων.

  • centos
  • debian
  • ubuntu
  • fedora
  • scientific
  • suse
AudioHosting. All rights reserved