Λογισμικό ενάντια στους ιούς

Συγκεκριμένα, το σύγχρονο λογισμικό προστασίας από ιούς μπορεί να προστατεύσει τους χρήστες από: κακόβουλα αντικείμενα βοηθητικού προγράμματος περιήγησης (BHOs), αεροπειρατές περιήγησης, ransomware, keyloggers, backdoors, rootkits, trojan horse, worms, κακόβουλα LSPs, dialers, fraudtools, adware και spyware.

Εγκατάσταση Script

Softaculous Εύκολη εγκατάσταση με 1 κλικ & εξειδικευμένα εργαλεία διαχείρισης για WordPress, Joomla κ.ά.

Αξιόπιστο υλικό

Οι διακομιστές μας έχουν κατασκευαστεί ειδικά για το υψηλότερο βάρος ενός ιστότοπου, το λογισμικό μας έχει προγραμματιστεί να εξυπηρετεί αρχεία που ελαχιστοποιούνται προκειμένου να εξοικονομήσουν εύρος ζώνης και χρόνο. Έχουμε ένα ειδικά σχεδιασμένο δίκτυο που ονομάζεται CDN, αυτό το λογισμικό επιταχύνει επίσης απίστευτα τον ιστότοπό σας.

Datacenter: Γερμανία

Κορυφαίες ταχύτητες φόρτωσης μέσω του δικτύου
Περιλαμβάνεται απεριόριστο εύρος ζώνης ανά μήνα, σε καλόδιο ταχύτητας 1 Gb/s

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων μας περιλαμβάνουν απεριόριστο εύρος ζώνης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον αριθμό των επισκεπτών που θα επισκεφθούν τον ιστότοπό σας σήμερα, αύριο ή στο μέλλον. Σκεφτείτε ως δώρο, αγοράζοντας υπηρεσίες από εμάς.

cPanel

Το κορυφαίο Control Panel της παγκόσμιας αγοράς σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας, μέσα από ένα όμορφο, ασφαλές & λειτουργικό περιβάλλον.

SSD Web Reseller Hosting σε ισχυρούς Cpanel Servers

Ξεκινήστε εύκολα γρήγορα και οικονομικά την δική σας εταιρεία web hosting με την υποστήριξη της AudioHoasting

audioHosting

Πληροφορίες φιλοξενίας hosting Reseller

Το Master Reseller Hosting σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη φιλοξενία μεταπωλητών. Μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμούς Reseller και cPanel για πώληση στους πελάτες σας, είναι σαν να έχετε έναν αποκλειστικό διακομιστή, αλλά χωρίς τη διαχείριση και το σχετικό κόστος.
Οι διακομιστές μας Hosting Reseller λειτουργούν με επεξεργαστές Intel® Xeon ™ E5 2630v4 x2, με 40 πυρήνες, 256 GB μνήμης RAM, 100% μονάδες δίσκου SSD, προσωρινή μνήμη δίσκου σε ανεξάρτητους διακομιστές, εξοπλισμένες με LiteSpeed ​​Web Server + LiteSpeed ​​Cache Plugin και με ταχύτητα θύρας 10Gbps, που είναι η AudioHosting η πρώτη εταιρεία φιλοξενίας που προσφέρει αυτή την ταχύτητα σύνδεσης.
Έχουμε μια συγκεκριμένη υποδομή ενάντια σε επιθέσεις DDoS και τείχη προστασίας για την προστασία των έργων σας από κάθε είδους επίθεση. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, προσφέρουμε σε όλα τα σχέδιά μας δωρεάν και απεριόριστα πιστοποιητικά SSL για κάθε τομέα και υποτομέα που φιλοξενούνται στο AudioHosting. Για αντίγραφα ασφαλείας έχουμε το πρόσθετο Jetbackup.
audioHosting

AudioHosting. All rights reserved